logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Spoštovani!
Obveščam vas, da na šoli spremljamo aktualno dogajanje v zvezi z izbruhom koronavirusa in epidemiološkim stanjem v državi. Šola zaenkrat ostaja odprta in pouk poteka nemoteno.

Skladno z navodili države smo odpovedali vse prireditve, na katerih bi bilo prisotnih več kot 100 ljudi - odpovedan je sejem učnih podjetij v Celju, prestavili smo maturantski ples in izvedbo Erasmus+ projekta, ki bi ga morali gostiti prihodnji teden. Dekleta, ki so trenutno na Malti v okviru Erasmusovega projekta prakse v tujini, se vračajo v soboto - njihovo zdravstveno stanje in počutje spremljamo in poskrbeli bomo za njihovo varno vrnitev domov. 

Prosim, da spremljate obvestila o delu na šoli na naši spletni strani, preko katere vas bomo obveščali o morebitnih novih odpovedih naših aktivnosti in drugih ukrepih za zajezitev širjenja okužbe.

V pdfpriponki vam pošiljam navodila, ki smo jih na šoli pripravili ob izbruhu koronavirusa v Sloveniji. Prosim, da jih vsi dosledno upoštevamo in tako poskrbimo za svoje zdravje in za zdravje nas vseh. Hvala.

Pozdrav v ta dan,
Andreja Zver Dobaj,
ravnateljica SEŠG.

Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik koronavirus

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.