logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Mesec oktober je bil poln preobratov, še posebej nam je ponagajal virus COVID-19. Nismo se le zadnji teden pouka v oktobru šolali na daljavo, večina naših športnikov se je zaradi ukrepov za zajezitev virusa morala začasno odpovedati ekipnim treningom. Kljub temu so tudi v oktobru dosegli nekaj lepih rezultatov.  

Lan Jenšac, dijak 2. š, je na tekmi druge slovenske kadetske lige – vzhod dosegel zadetek v 8. minuti tekme. Ekipa Kety Emmi Bistrica, za katero Lan igra, je na tisti tekmi premagala Dravograd s 3 : 2.

Iva Kocijan, dijakinja 2. š, v letošnji sezoni brani barve najboljšega slovenskega ženskega nogometnega kluba ŽNK Pomurje Beltinci. Naša dijakinja nastopa tako v Prvi slovenski ženski ligi kot v Ligi deklet U17, igrala pa je tudi v Ženskem pokalu Slovenije. Iva trenutno s svojo ekipo zaseda prvo mesto v prvi slovenski ženski ligi. Ivo z ŽNK Pomurje Beltinci v novembru čaka kvalifikacijska tekma za UEFA Ligo prvakinj s FŽK Breznica (Črna gora).

Jan Rajh, dijak 2. š in zvezni igralec Nogometnega kluba Maribor, je pomemben člen prve enajsterice svoje ekipe, ki trenutno zaseda 2. mesto v prvi slovenski kadetski ligi. Jan je na zadnjih dveh tekmah  igral odlično. Prvo tekmo so dobili s 3 : 0 proti Nogometnemu klubu Koper, na zadnji tekmi pred prekinitvijo prvenstva pa so se proti Domžalam, vodilni ekipi lige, morali v zadnjih minutah tekme sprijazniti z delitvijo točk.

Marko Volaš, dijak 2.š in prvi vratar pri NK Maribor je vedno največja ovira, ki so ga v letošnji sezoni nasprotniki premagali le 6 krat. Marko je letos nastopil na osmih od devetih tekem, ki jih je Maribor letos odigral v prvi kadetski nogometni ligi.

Čestitamo vsem, hkrati pa pozivamo dijake in dijakinje športnike, ki se v oktobru še niste opogumili, da nam sporočite svoje uspehe v mesecu novembru!

Vse informacije glede projekta lahko dobite na elektronskem naslovu: sport_kultura@sesmb.onmicrosoft.com

Naj Vas virus COVID-19 ne zaustavi pri premagovanju ovir, nasprotnikov in doseganju novih zmag!

Odbor za šport in kulturo

 

portni oktober

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.