logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Kandidate, ki bodo morebiti v času pisanja mature v karanteni obveščamo, da lahko za čas pisanja maturitetnih izpitov le-to prekinejo in k opravljanju maturitetnih izpitov pristopijo z negativnim PCR testom, ki ni starejši od 24 ur. Natisnjen rezultat testa prinesete s seboj oz. tajnico ŠMK vnaprej obvestite o prekinitvi karantene, da vam lahko zagotovimo poseben prostor za pisanje. Kandidati, ki bodo prekinili karanteno z namenom pristopa k maturitetnim izpitom vstopajo v šolo skozi vhod na dvorišču - levo.

Če ima kandidat pozitiven rezultat na PCR testu nemudoma kontaktira svojega zdravnika in obvesti vodstvo šole ter tajnici ŠMK v 24 urah posreduje zdravniško opravičilo in na Državno izpitno komisijo v roku 24 ur od pridobitve izvida vloži vlogo za možnosti opravljanja maturitetnega izpita v kasnejšem roku (s priznavanjem za nazaj).

Dokumenti s podrobnimi navodili (dopis Ministrstva za zdravje in Protokol testiranja PCR za kandidate za maturo, ki so v karanteni) so dostopni na spletni strani RICa https://www.ric.si/sporocila/2021042915062109/  .

Lep pozdrav,

Maja Vičič Krabonja,

tajnica ŠK SM

cap 306279 640

 

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.