logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Prosimo, da v šolo za opravljanje pisnih izpitov pridete najkasneje do 8.30. Razpored izpitnih prostorov bo objavljen na dan izpita na oglasni deski pred zbornico, razpored terminov za ustne izpite pa na oglasni deski v drugem nadstropju najkasneje v soboto, 29. 5. 2021.
 
S seboj prinesete le obvezne pripomočke. Vse ostale stvari boste pustili pri dežurnem učitelju na hodniku.
V šolo vstopate z nameščenimi maskami, maske boste uporabljali tudi med pisanjem. Prosimo, da se zaradi zračenja prostorov tudi primerno oblečete, med premori in odmori ne smete zapuščati izpitnih prostorov.

Kandidate, ki bodo morebiti v času pisanja mature v karanteni obveščamo, da lahko za čas pisanja maturitetnih izpitov le-to prekinejo in k opravljanju maturitetnih izpitov pristopijo z negativnim PCR testom, ki ni starejši od 24 ur. Natisnjen rezultat testa prinesete s seboj oz. tajnico ŠMK vnaprej obvestite o prekinitvi karantene, da vam lahko zagotovimo poseben prostor za pisanje. Pri tajnici ŠMK dobite tudi potrdilo, da ste prijavljeni na maturo, saj vam to zagotavlja, da boste rezultate testiranja dobili pravočasno.

Če ima kandidat pozitiven rezultat na PCR testu nemudoma kontaktira svojega zdravnika in obvesti vodstvo šole ter tajnici ŠMK v 24 urah posreduje zdravniško opravičilo in na Državno izpitno komisijo v roku 24 ur od pridobitve izvida vloži vlogo za možnosti opravljanja maturitetnega izpita v kasnejšem roku (s priznavanjem za nazaj).

Dokumenti s podrobnimi navodili (dopis Ministrstva za zdravje in Protokol testiranja PCR za kandidate za maturo, ki so v karanteni) so dostopni na spletni strani RICa https://www.ric.si/sporocila/2021042915062109/  .

Želimo vam veliko uspeha!

Maja Vičič Krabonja, Majda Poš Vrabl

tajnici ŠMK

 

cap 306279 640

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.