logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Na SEŠG sodelujemo v projektu mobilnosti Erasmus+KA1 in s tem našim dijakom omogočamo opravljanje 3-tedenskega praktičnega izobraževanja v tujini. Z evropskimi sredstvi dijakom krijemo stroške izobraževanja, potne stroške, stroške bivanja in prehrane in zavarovanja.

Na praksi v tujini se dijaki izobražujejo ali delajo v podjetjih, nadgradijo znanje angleščine, se učijo jezika države gostiteljice in spoznavajo zgodovino in znamenitosti države gostiteljice. Dijake spremljajo učitelji, ki so jim na voljo ves čas bivanja, za njih pa skrbijo tudi partnerji ter mentorji.

Izkušnja s tujino je za dijake izredno pozitivna, saj pridobijo nova znanja, izkušnje in poznanstva kolegov iz drugih držav. Po opravljeni praksi prejmejo certifikat, ki je lahko dobra referenca za bodoče delodajalce.

 

V letu 2022 zaključujemo z mobilnostmi v okviru Konzorcija ekonomskih šol, hkrati pa smo tudi samostojno akreditirani pri CMEPIUSu in v letu 2022 začenjamo s samostojno organizacijo usposabljanja dijakov SEŠG v tujini 

  • več na  družabnih omrežjih FB in Instagram SEŠG Maribor

Koordinatorica projekta Erasmus+KA1

Mira Gujt, prof.

Koordinatorica projekta

Majda Poš Vrabl, prof.

Konzorcij ekonomskih šol logo

erazmus

Logo projekta KA1

 

thumbnail image

 , .

Dogajanje lahko spremljate na

 

 


 

 

 

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.