logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Naročanje in odjava potekata na portalu LOPOLIS.

 

PRIJAVA:

DIJAŠKA MALICA: cena za dijake abonente: 3,60€.

Izpolnjeno prijavnico dijak odda razredniku in v roku sedmih dni po oddaji prijavnice prejme elektronski ključ, ki ga je osebno dolžan dvigniti pri koordinatorju šolske prehrane (po sedmih dneh je dijak prijavljen na malico, tudi če ključka ne dvigne). Z elektronskim ključkom v jedilnici prevzema obrok.

Dijak, ki odda prijavnico, je od dneva prevzema elektronskega ključa na malico prijavljen in odgovoren za pravočasni prevzem ali odjavo menija (preko LOPOLISa).

Portal LOPOLIS: ob prevzemu ključka dijak prejme geslo za portal LOPOLIS, kjer lahko izbira in se odloča med različnimi meniji ter se odjavlja.

Če je dijak naročen in menija ne prevzame in ga tudi pravočasno ne odjavi, plača polno ceno malice ne glede na morebitno pripadajočo subvencijo.

NAROČANJE:

Vsak dijak, ki je prijavljen na malico, je hkrati tudi naročen za obrok vsak dan, razen ob praznikih, počitnicah in koncih tedna.

Na izbran meni se dijak naroči preko portala Lopolis. Če tega ne naredi, je naročen na osnovni meni.

ODJAVA:

Odjava na malico se izvaja izključno preko portala LOPOLIS.

Dijak se lahko odjavi od malice najkasneje dan prej do 12.00 preko LOPOLISa s svojim geslom.

Dijak se je dolžan pravočasno odjaviti od malice v naslednjih primerih: bolezni, druge odsotnosti, športni dan, ekskurzije, ipd.

IZREDNA ODSOTNOST (nenadna bolezen). Če dijak zboli "preko noči", njegovi starši, obvestijo referentu prehrane preko e-maila (elektronske pošte) ali eAsistenta najkasneje do 8.00 istega dne, za prvi dan odsotnosti. V tem primeru se malica dijaku ne zaračuna. Ostale dneve bolezni se mora dijak odjaviti sam preko LOPOLISa.

Če je dijak naročen in menija ne prevzame in ga tudi pravočasno ne odjavi, plača polno ceno malice ne glede na pripadajočo subvencijo.

Koordinator šolske prehrane je Tina Nagode: tina.nagode@ses-mb.si.

 

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.