logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

IMG 20181024 122642

Srednja ekonomska šola Maribor – draga prijateljica,  minilo je mnogo let, dela, truda, veselja, odrekanj, izzivov, sladkosti, norosti, dosežkov, padcev, izkušenj od kar sva začeli skupno pot. Iskreno sem izjemno hvaležna svoji mami, ki mi je podala tehtne razloge, zakaj bi se naj vpisala na SEŠG, smer ekonomska gimnazija.

Učitelji so me naučili vztrajnosti, doslednosti, prijaznosti in vedenja, da nikoli v življenju ne smem obupati. Najbolj mi je ostala v spominu učiteljica ekonomije, ki je bila res carica (ogromno nas je naučila, snov povedala na več različnih načinov).  Navdihnila me je, zato sem vedno pogosteje razmišljala o ekonomiji. Dala mi je osnovo, da sem se kasneje lahko razvijala, sama raziskovala in z lahkoto osvojila zadani cilj – doktorirala sem iz področja ekonomskih in poslovnih ved.

Pot s SEŠG pa se še ni zaključila, saj z določenimi učitelji sodelujem na različnih mednarodnih projektih, z določenimi v različnih državnih komisijah, dijake pa ocenjujem v sklopu Srečanj mladih raziskovalcev.

In za konec naj zapišem svojo misel:  »Dum spiro, spero«, kar v prevodu pomeni: »Dokler živim, upam«. S tem namenom tudi vam polagam na znanje, da nikoli v življenju ne obupajte nad svojimi željami in hodite pogumno po poti do svojega zadanega cilja, saj ne gre, ne obstaja.

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.