logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

JasminaR

Svojega bodočega poslanstva po končani osnovni šoli še nisem (pre)poznala.  Ekonomija je bila zame takrat dokaj imaginarna veda in Srednja ekonomska šola Maribor mi je omogočila, da sem jo vsaj malce osvojila. A hkrati mi je vseeno dovolila, da ekonomije nisem v celoti posvojila – kontroverzno sicer, a to dejstvo še oz. šele danes izjemno  cenim.

Danes je namreč moje področje – komuniciranje na vseh nivojih in v vseh smereh – nadomestilo polje ekonomskih načel. Služba za odnose z javnostmi (kasneje Služba korporativnega komuniciranja), ki jo vodim od leta 2003, je področje, ki me je v celoti prevzelo in zaznamovalo. Nenehno divje spreminjajoče se okolje ter vedno nova spoznanja zahtevajo, da se delu oz. poklicu, ki ga opravljaš, predaš – z veliko vloženega truda, stalnim  raziskovanjem področja dela ter s pozitivnim pristopom.

In tukaj se vračam k SEŠ Maribor: dala mi je osnovni življenjski napotek, in sicer zavedanje, da se je treba v šoli, v poslu, v življenju za dosego ciljev potruditi. Treba se je učiti in tematiko (po)znati. Preprosto spoznanje, ki sem ga ponesla naprej v življenje, se torej glasi, da je treba vložiti določen napor za dosego želenega cilja. In prav za to sem hvaležna SEŠ Maribor – poleg širine mi je dala to pomembno življenjsko napotilo, hkrati pa osnovna ekonomska znanja, ki jih s pridom izkoriščam tako v življenju kot v poslu.

SEŠ Maribor iskreno želim, da vztraja na zastavljeni poti izobraževanja, skrbi tako za strokovni kot osebnostni razvoj dijakinj in dijakov ter še naprej to, zame najbolj dragoceno vodilo, prenaša vsem naslednjim generacijam.

 

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.