logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

27016652 1477441349040206 735740980 oNa svoje srednješolske dni imam zelo lepe spomine. Ekonomska gimnazija mi je dala veliko znanj potrebnih za življenje. Veliko sem se naučila na področju podjetništva, kar mi danes pride še kako prav, saj sem pred kratkim odprla svoj plesni studio in sem svoje teoretično pridobljeno znanje lahko začela uporabljati tudi v praksi. Prav tako veliko poučujem tudi v tujini oziroma tuje plesne pare, zato mi tudi znanje tujih jeziko pride še kako prav.

Zaradi mnogih športnih obveznosti sem si v gimnaziji morala vedno pripraviti plan dela in se dobro organizirati, da sem lahko usklajevala šolo in šport. Lahko rečem, da mi je zelo dobro uspevalo, pri čemer so mi stali ob strani moji profesorji in ravnateljica, ki so mi bili vedno pripravljeni prisluhniti in se prilagoditi.
Sama vedno poskušam v vsem česar se lotim poiskati pozitivne stvari in izluščiti to kar mi bo v prihodnosti prišlo prav. Tako je bilo tudi v času šolanja na ekonomski gimnaziji v Mariboru. Velikokrat se tudi spomnim kakšnega profesorja oziroma dogodka iz srednješolskih dni, se nasmehnem in pomislim, da je že kar nekaj časa od tega ... a občutek je, kot da je bilo včeraj.

Najlepše spomine imam na podjetniško tekmovanje, kjer je naša skupina zmagala na šolskem tekmovanju, kasneje pa smo se s prof.Bronjo Jarc udeležili še državnega tekmovanja in zasedli odlično drugo mesto. Še sedaj se spomnim da se v avtu prof. Jarc nisem mogla sprijazniti, da nam ni uspelo zmagati. Iskreno moram povedati, da se velikokrat spomnim na profesorice Sabino Krejač, Zdenko Predikaka, Bronjo Jarc in ravnateljico Darjo Cizel, s katerimi sem spletla močne vezi.

Hvala vam za vse težke in lepe trenutke, ki bodo za ️vedno ostali v mojem spominu.

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.