logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Spoštovani!

Obveščamo vas, da je Vlada RS sprejela Okvirni načrt sproščanja omejitvenih ukrepov, v katerega sta vključena tudi šolstvo in varstvo otrok.

Na osnovi načrta se 18. 5. 2020 v šolo vračajo dijaki zaključnih letnikov. Obdobje od vstopa v šolo do začetka mature bo namenjeno predvsem popravljanju, izboljševanju in zaključevanju ocen ter pripravi na splošno in poklicno maturo.

Pouk bo prilagojen. O urniku in vseh pravilih vedenja, ki bodo tako dijake kot učitelje ščitila pred morebitno okužbo z novim virusom, boste pravočasno obveščeni. 

Za vse ostale dijake bomo tudi po 18. 5. 2020 pouk izvajali na daljavo. O morebitnih spremembah vas bomo sproti obveščali. Prosim, da pri pouku še naprej aktivno sodelujete, saj je sprotno in aktivno delo pri vseh predmetih kriterij za pozitivno zaključeno oceno.

Prav tako vas ponovno pozivam, da tisti dijaki, ki imate tehnične težave, to sporočite. Prav tako sporočajte morebitne druge težave, ki se pojavljajo in otežujejo delo na domu. Potrudili se bomo, da vam bomo pri premagovanju težav pomagali. Naša svetovalna služba in tehnična podpora sta vam ves čas na voljo.

Ravnateljica

mag. Andreja Z. Dobaj

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.