logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Kandidati, ki ste se julija prijavili k opravljanju splošne mature oz. maturitetnih izpitov v jesenskem roku  2021 bodite pozorni predvsem na dva datuma:
  • v sredo, 18. 8. bomo iz RICa prejeli individualni razpored pisnih izpitov, predvidoma nekje do 12.00. Zanekrat so fiksirani le datumi za slovenščino (24. 8. ) in matematiko (25. 8.). Za vse ostale izpite vas prosim, da se oglasite v šoli v sredo med 12.00 in 13.0 v kabinetu 2N10.
  • v petek, 20. 8. je zadnji rok za predložitev dokazil o izpolnjevanju pogojev (to velja za kandidate, ki maturo opravljajo prvič in še niso prinesli kopije spričevala za 4. letnik) in odjavo od jesenskega izpitnega roka - kandidate, ki ste se k opravljanju mature prijavili, pa ste si premislili prosim, da kopijo odjavnice https://www.ses-mb.si/images/MATURA/prijavnice/1.221.pdf pošljete čim prej.
Šele po teh dveh datumih bomo lahko  pripravili razpored ustnih izpitov, ki bo objavljen  na oglasni deski v 2. nadstropju. Bodite pozorni, saj se lahko v jesenskem roku zgodi, da opravljate ustni izpit pred pisnim!
 
Tisti, ki še niste opravili praktičnega dela posmeznega izpita (seminarske, vaje) oz. boste izboljševali ta del ocene (upoštevajo se zadnje točke, ne boljše), se o izvedbi dogovorite z mentorji. Zadnji rok za oddajo izdelkov je 20. 8. 2021.
 
Veliko uspeha na maturi vam želim,
Maja vičič Krabonja, tajnica ŠKSM
 
cap 306279 640

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.