logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Naši dijaki so tudi letos sodelovali na že 16. natečaju ZPM Maribor. Pisali so slogane na temo strpnosti,  ki je bila v tem šolskem letu  LGBT skupnost in osebe. Na ta način smo vzgajali pomembne vrednote sočutja, empatije, biti človek do sočloveka in spodbujali strpnost ter sprejemali različnost. Na natečaj ZPM je prispelo 528 sloganov, naša šola jih je prispevala več kot 250. Komisija v sestavi Doris Špurej (MKC Maribor), Hana Repše in Klara Šulek (Zavod MARS Maribor, Festival Enimation), Ajda Varl in Eva Reponj (sodelavki Festivala Enimation) ter Tanja Veber (sodelavka Festivala Enimation in MKC Maribor), je izbrala letošnje najboljše. Naši dijaki so bili tudi tokrat zelo uspešni, in sicer: 

- 2. mesto: Na svetu je dovolj prostora za vse barve življenja. (TIJAN JURŠIČ, 3. A, mentorica: Jolanda Lep, prof. ) 

- 3. mesto: Ne delaj krivice, upoštevaj pravice! (MAŠA BRAČKO, 4. A, mentorica: Jolanda Lep, prof. ).

Podelitev nagrad avtoricam in avtorjem najboljših sloganov je potekala v soboto, 12. 11., v Vetrinjskem dvoru, v okviru zaključnega dogodka 12. mednarodnega festivala otroškega in mladinskega filma Enimation.

Čestitamo nagrajencema  in se zahvaljujemo vsem sodelujočim dijakinjam, dijakom in mentorjem. Skupaj še naprej živimo prave vrednote. 

 

Koordinatorica natečaja na SEŠG Maribor,

Jolanda Lep, prof. 

natelaj 22

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.