logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

V Celju je 19. aprila potekalo že 24. državno tekmovanje v znanju računovodstva, na katerega so se uvrstili najuspešnejši tekmovalci šolskega tekmovanja, ki so prejeli bronasto priznanje, na državnem tekmovanju pa so tekmovali za zlato ali srebrno priznanje. Gostiteljica državnega tekmovanja je bila Ekonomska šola Celje, Gimnazija in srednja šola.

Tekmovanje je potekalo v dveh tekmovalnih skupinah, in sicer iz temeljnih računovodskih informacij in iz  materialnega knjigovodstva.

Ponosni smo na dosežke naših dijakov, saj so  zasedli prva tri mesta iz znanja temeljnih računovodskih informacij in prejeli zlata priznanja. Tjaša Rantoša (2. c) 1. nagrado,  Ariana Klemenčič (2. c) 2. nagrado  in Oskar Volčanšek (2. d) 3. nagrado.

Iz znanja materialnega knjigovodstva pa sta zlato priznanje prejela dijaka 3. c – Žan Vrtin (3. nagrado) in Patricija Gole.  Sara Pelc (3. c) pa je prejela srebrno priznanje.

Pohvala dijakom za ta izjemen dosežek, ki je rezultat njihovega truda in znanja ter sposobnosti. Zelo ponosni smo na njihov odličen rezultat na državnem tekmovanju.

Mentorici: profesorici mag. Sibili Simonič, univ. dipl. ekon., in Klavdija Vrečič, mag. ekon. in posl. ved

IMG 2994

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.