logo zgoraj
Trg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Dijaki učnega podjetja Hi.Story SEŠ so pod vodstvom mentorice Jolande Lep​ dosegli drugo mesto na mednarodnem Sejmu učnih podjetij v Celju. Hkrati so tudi na državnem tekmovanju zasedli drugo mesto tako za poslovno idejo kot tudi sejemski prostor. Strokovna komisija je svojo odločitev utemeljila takole: " Prepoznavanje želja gostov in naravne ter zgodovinske danosti turistične destinacije omogoča podjetju dolgoročni obstanek in pozicioniranje unikatnega ponudnika storitve. Pripravljeni komunikacijski kanali in dodelana komunikacijska sporočila so, skupaj z angažiranim sejemskim nastopom, razlog za optimističen nastop na trgu."

Sejemsko ekipo so sestavljali Lidija Golob, Zala Špolarič, Brin Frkač, Aleksander Satler, Kaja Furek, Jan Antolinc, patricija Klep, Eros Collaku, Halida Hodžić in Žaklina Nuška Zupan. Njihove aktivnosti lahko spremljate tudi na  njihovi spletni strani https://storyhi61.wixsite.com/history61, Instagramu https://www.instagram.com/hi.story61/ ali FB:

 

 

 

 

 

 

Sejem so predstavili tudi na RTV Slovenija v oddaji Mostovi - Hidak (od 16:15 naprej), izjavo pa so prispevali tudi dijaki SEŠ (od 21:25 minute dalje): http://4d.rtvslo.si/arhiv/mostovi-hidak/174520637

Iskrene čestitke!

history

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!