logo zgoraj
Trg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

 25. in 26. 9. sta Nejc Ajhmajer in Vid Koderman sta igrala kot člana slovenske nogometne reprezentace. Odigrala sta dve tekmi, prvo na Madžarskem, kjer je slovenska reprezentanca izgubila s 3:1 in povratno doma, kjer so naši fantje zmagali z 2:1. Oba dijaka naše šole sta se dobro odrezala, še zlasti Nejc.

 

V istem tednu je bila na Madžarskem tudi Neli Ruklj, ki je bila s slovensko rokometno reprezentanco na prijateljski tekmi in na pripravah. Dekleta so sicer izgubila z Madžarkami, a vendar pridobila veliko novih izkušenj.

 

Selma Šabotić je bila v Estoniji na kvalifikacijskih tekmah za svetovno prvenstvo v ženskem nogometu. Odigrale so tri tekme: izgubile so proti Avstriji in domačinkam,  premagale pa Belorusijo, kjer je odlično odigrala prav naša Selma. Dekleta so se uvrstila v naslednji krog kvalifikacij za svetovno prvenstvo v ženskem nogometu.

 

Žiga Zagoranski se je udeležil svetovnega prvenstva v teakwandooju in osvojil peto mesto. Sam pravi, da je razočaran in da je bila medalja na dosegu roke, a fant je postal peti najuspešnješi teakwadoist na svetu. Žiga, čestitamo.l

 

Marsel Žnudrl je v zadnjem tednu septembra udeležil zaključnega chalengerja v Portorožu kjer se je zbralo le 12 najboljših teniških igralcev njegove kategorije. Uspel se je prebiti v četrtino finala in doseg enega večjih uspehov. Tudi Marcelu čestitamo.

 

V septembru so se izkazali tudi mladi nogometaši 1Š razreda. Za odlično igro in številne gole pohvalimo Gala Gorenaka, Aldina Demirija, Nika Kranerja, Jureta Korošca, Žigo Pečnika, Roka Vezonika in Jana Beka.

 

Košarkar Alojz Evelin Mikolič Sobotič, 2. a, igra za ekipo Terme Olimia Podčetrek. V septembru so zmagali proti Krki 91:55, od tega bilo 20 točk Evelinovih. V oktobru so zmagali proti AKK Branik 65:83 in proti HPG Brežice, kjer je Evelin priigral 13 točk. S svojo igro je pripomogel tudi k 4. zmagi, tokrat proti Krki v gosteh. V tekmi proti AKK Branik se je srečal tudi z Arminom Hrštićem iz 4.d, reprezentantom košarkarške ekpie BIH in najboljšim strelcem svoje ekipe, kjer v poprečju na tekmo doseže 22 točk.


Ponosni smo na naše športnike!

 

GetImage

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!