logo zgoraj
Trg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

baloni

Oktober je bil na naši šoli podjetno zaznamovan. Sodelovali smo v projektu agencije SPIRIT: Mladim se dogaja. Dijakom SEŠG, Srednje prometne šole in Tehniškega šolskega centra ter učencem OŠ Toneta Čufarja smo ponudili različne vsebine: 

  • predavanje in delavnica g. Kovačiča: Podjetno do (samo)zaposlitve;
  • motivacijsko delavnico Petre Škarja in predavanje našega nekdanjega dijaka Davida Kološića, ki je dijake navdušil s svojo zgodbo študija v Londonu na področju farmacije in njegovo zaposlitveno kariero, ki jo po Krki, nadaljuje v Barceloni;
  • delavnice v Centru eksperimentov Maribor;
  • več kot 100 dijakom smo omogočili obisk poslovne Cone Tezno, kjer so jim direktorji podjetij VAMAR, RTI in Orodjarne Imenšek posredovali svoje dragocene podjetniške izkušnje. Prav tako pa so dijaki obiskali pozemne industrijske rove ter spoznali nov interaktivni in igrani pristop v turistični predstavitvi slovenske kulturne dediščine;
  • več kot 70 dijakov in učencev je v treh start up delavnicah pod vodstvom mag. Jureta Verhovnika in mag. Aljoše Huberja in iz Tovarne podjemov razvijalo svoje prve poslovne ideje in oblikovalo vitke poslovne načrte CANVAS.

Vsem zunanjim sodelacem in profesorjem šole se zahvaljujem za pomoč in sodelovanje pri izvedbi projekta. Utrinke projekta najdete na naši foto galeriji.

Koordinatorica projekta Mladim se dogaja

mag. Maja Urlep

 

LOGO 2 SPIRIT

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!