logo zgoraj
Trg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Fantje v NK TABOR (Demiri, Jonuzaj, Korošec, Filipovič, Pečnik in Islamaj) so na dveh tekmah v soboto, 27. oktobra 2018, zabeležili dve zmagi. Zlasti sta dobro odigrala Aldin Demiri in Luka Filipovič.

Rok Vezonik, ki igra v sosednji Avstiji, je v zadnjih dveh tekmah zabeležil s svojo ekipo eno zmago in en neodločen izzid.

Mario Babič Okič se je konec oktobra v Kranju udeležil slovenskega turnirja v video igrah in s svojo ekipo zasedel 2. mesto.

Nejc Ajhmajer in Vid Koderman sta se v zadnjem tednu meseca oktobra s slovensko reprezentanco udeležila dveh nogometnih tekem v Švici. Fantje so sicer izgubili obe tekmi, vendar sta Nejc in Vid odigrala večji del tekme.

Mark Barta, ki igra pri mladincih NK TABOR, je odlično branil proti tekmi z Radljami ob Dravi, saj je ohranil nedotaknjeno mrežo in bil eden od glavnih akterjev za visoko zmago 4:0.

Andraž Pungartnik je v dvojicah zasedel 3. mesto na turnirju badmintona.

Marcel Žnuderl se je z odličnimi igrami povzpel na 3. mesto teniške lestvice Slovenije in je tako tik pred vrati slovenske reprezentance.

Žiga Zagoranski je nanizal vrhunske rezultate v mesecu oktobru v teakwandoju, in sicer:

  • najprej je postal evropski pokalni prvak v Romuniji,
  • nato je dosegel še dve zmagi na odprtem prvenstvu Slovenije v Žalcu in Zagorju ob Savi.

Tina Škodič, članica RK Rače, je z odličnimi obrambami pripomogla, da so rokometašice Rač postale zmagovalke rokometnega turnirja v Mariboru. Tina je uspela ubraniti kar tri sedemetrovke (od petih). V zmagovalni ekipi sta bili tudi Lana Pahernik in Neli Rukelj.

 slou162

Reprezentanta Nejc Ajhmajer (9) in Vid Koderman (3).

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!