logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Screenshot 2021 04 09 at 12.35.06

Cilj projekta Aktivno učenje s pomočjo izboljšane interaktivnosti  je razviti inovativno orodje za spodbujanje interaktivnosti med poukom. Spletno orodje  AudIT bo omogočalo enostavno sprotno preverjanje znanja ter interakcijo med učiteljem in učencem.

Inovativne funkcije, kot so točkovanje izvirnih odgovorov, možnost, da so osgovori in vprašanja učencev  anonimna ali s konkretnim imenom, sposobnost usmerjanja odgovorov na katero koli aplikacijo, kot so miselni vzorci in igre, bodo pozitivno vplivale na  motivacijo učencev za aktivno sodelovanje pri pouku. Niz inovativnih rešitev bo učiteljem olajšal uporabo orodja ne glede na njegove digitalne spretnosi, okolje in tehnično opremo.

Partnerske šole v projektu bodo ustvarile jedro 50 izkušenih izvajalcev, ki bodo oblikovali metodološke smernice za potencialne uporabnike,  pripravili konkretne primere dobre rabe in ideje o tem, kako uporabiti interaktivnost v poučevanju.

Projekt se bo realiziral s spletnimi delavnicami in srečanji, na katerih bodo oblikovane spletne strani, LMS in orodje za revizijo.

Več informacij na strani projekta: https://altii.online/

 

Screenshot 2021 04 09 at 12.38.26

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.