logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Ali si v zadnjem letu začutil, da se težje spopadaš s kakršnimikoli izzivi? Ali se ti dogaja, da na treningu pretečeš manj? Je tvoje telo v slabši kondiciji?

Smo ekipa, ki se zaveda teh problemov. Smo perspektivni športniki, ki nam ni vseeno, kam gre današnja družba. Naša želja je, da ti pomagamo obrniti življenje na bolje, zato smo razvili aplikacijo OSTANI FIT, s katero lahko dnevno izvajaš različne športne izzive. Da bo tvoja vadba izvedena na pravi način, so ti v pomoč tudi videoposnetki, ki jih pripravljamo z vso skrbnostjo, izkušnjami in znanjem na področju telesne aktivnosti.

Ponujamo ti tudi številne športne rekvizite in oblačila, da bo tvoja vadba zanimiva, pestra in za telo zdrava.

Mi smo radi v družbi drug drugega. Kaj pa ti? Pridi k nam na druženje, pogovor ali predavanje, ki ti bo dalo številna znanja na področju vadbe. Z nami boš lažje premagoval izzive, ki ti jih postavlja življenje. Cenimo tvoj čas. Zate smo zmeraj na voljo v podkastih. Več o nas na https://www.ostani-fit.si/

Z uresničevanje in razvijanjem te poslovne ideje, s podjetnostjo, originalnostjo, pogumom, kreativnostjo, vztrajnostjo, komunikativnostjo, drznostjo … sporočamo, da smo postali DRŽAVNI IN MEDNARODNI PRVAKI na 16. mednarodnem sejmu učnih podjetij v organizaciji CUPS, kjer je sodelovalo 31 učnih podjetij (25 iz Slovenije, 6 iz tujine, in sicer Amerike, Španije, Madžarske, Bolgarije in Slovaške).

In s čim smo prepričali strokovno žirijo?

  • Pripravili smo interaktivno promocijsko gradivo v slovenščini in angleščini, ki vsebuje poslovni model, predstavitveni video, katalog, zloženke, radijski oglas, zgodbo naše maskote Fitka …
  • Z izvirnostjo poslovne ideje (aplikacija OSTANI FIT, izobraževanje (podkasti) in delavnicami ter prodajo športne opreme. Vse si je možno ogledati na http://market.pythonanywhere.com/ in na naši spletni strani.
  • Z razvijanjem poslovne ideje. Naše aktivnosti predstavljamo širši javnosti na FB, TIK TOK-u in INSTAGRAMU. Povezali smo se z učnimi podjetji iz Slovenije in tujine, z uspešnim mariborskim podjetjem MIKRO+POLO, s projektom 6.000.000 ladjic za 6.000.000 žrtev, z uspešnimi slovenskimi športniki (Rok Zaponšek) in podjetniškim svetovalcem Juretom Vrhovnikom.
  • S prepričljivostjo, srčnostjo, zagnanostjo, strokovnostjo, komunikativnostjo na zagovoru pred komisijo.

Našo sejemsko Zoom stojnico je ta dan obiskalo 218 Zoom uporabnikov, prihodki so bili 29.295,23 EUR.

Da je bil sejemski dan živ, smo pripravili studio SKUPAJ DO ZMAGE, kjer smo gostili člana pevske skupine Polkaholiki Gašperja Peršuha in dva profesorja naše šole Borisa Krabonjo in Majo Vičič Krabonjo. Vse posnetke si lahko ogledate na naši FB strani.

Presrečni smo in ponosni: direktor Adrijan Islamaj, Lenina Behin, Urška Fric, Noel Ferlič, Lan Jenšac, Rok Kocbek, Iva Kocijan, Jan Kocuvan, Matej Kraner, Tai Kolar Marhold, Zala Kšela, Vid Ledinek, Enej Podgornik, Tjaša Pišek, Nika Hoedl ter mentorica Bronja Jarc, prof.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste nam stali ob strani, nas podpirali in spodbujali. Čestitke vsem udeležencem in hvala organizatorjem za priložnost!273829648 4887659431317852 5645519311571698566 n

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.