logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

SEŠ Maribor - prava izbira!

Moji začetki poti do uspeha so se začeli z odločitvijo, da sem bom vpisala na Srednjo ekonomsko šolo  v Mariboru. Ko sem prvič prišla na informativni dan, sem si rekla "to je to": želim biti managerka. Prišel je težko pričakovani prvi dan pouka in  spoznala sem svojo razredničarko  Bronjo Jarc, brez katere ne bi bila to, kar sem. S svojimi besedami in veseljem do dela je vame vlila veliko upanja in motivacije, da trdo delo prinese uspeh. In sem se podala na pot, ki je bila vsekakor prava. Zraven življenjske mentorice sem v srednji šoli spoznala tudi svojo najboljšo prijateljico, ki je prav tako sodelovala pri naših projektih in sva skupaj ustvarjali nove podjetniške ideje.

Izmed vseh projektov mi je največ izkušenj in spominov dalo učno podjetje. To je bila moja prva »realna situacija«, ko se je bilo treba postaviti v vlogo podjetnika. Ta izkušnja je bila neprecenljiva, še posebej, ko smo osvojili prva in druga mesta na domačih in mednarodnih tekmovanjih. Ob tem prvem uspehu sem začela verjeti vase, da zmorem.

SEŠ Maribor mi je dala veliko praktičnega znanja, izkušenj, možnosti za sodelovanja na različnih projektih in predvsem realen pogled v podjetniški svet. Svojo pot sem nadaljevala na Ekonomsko-poslovni Fakulteti v Mariboru, kjer nadaljujem z organizacijo različnih dogodkov in sodelovanjjem na projektih. Ob vsem tem sem, tudi zaradi izkušenj, dobila svojo prvo zaposlitev v podjetju AJM, kjer delujem na področju marketinga.

Hvala SEŠ Maribor in razredničarki Bronji Jarc, da ste iz mene naredili osebo, ki sledi svojim ciljem in gre po pravi poti naprej do uspeha.

adriana

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.