logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

soki live siska 2015

Opus 95 - 99.
 
Srednja Ekonomska šola Maribor. Gre za eno najpomembnejših obdobij mojega življenja. Kljub veliki ljubezni do glasbe in bobnov sem se odločil za ekonomijo. Odločitev zdaleč ni bila napačna. Danes sem uspešen in zelo aktiven bobnar. K temu je pripomoglo znanje ekonomije in spretnosti, ki sem jih prejel od učiteljev. Strojepisje, še takrat v mojem času šolanja, mi še danes daje številne prednosti in hitrost v komunikaciji.
 
Bil sem v obdobju učiteljev, ki jih nikoli ne bom pozabil. Z nekaterimi še danes prijateljujem. Niso me učili samo teorije, ampak tudi življenja. Ko sem zapustil šolo sem njihove nauke nošl še na študiju ekonomije in danes uporabljam v življenju.
Sem učitelj bobnanja že dobrih 20 let, bobnar priznane skupine Elvis Jackson in nekaj let že delujem dobrodelno, kjer osnovne šole opremljam z novimi glasbili. V velik ponos mi je, da je ves učiteljski zbor v imenu šole stopil v podporo tako pomembnemu projektu, ki je velik vložek v kulturno dediščino vseh, ki prihajajo za nami.
 
Šola, ki je imela zmeraj veliko posluha za dijake, prevsem pa tiste pridne in delavne. 1997 smo prvič na dvorišču organizirali pravi rock koncert "Sešstock", ki se je nadaljeval tradicionalno še nekaj let. Velik posluh so imeli tudi športniki in umetniki zato lahko rečem, da smo vsi našli svoj prostor svobode pod soncem SEŠ-a.

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.