logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Topolovec

Sprejeti odločitev, kje nadaljevati izobraževanje po končani osnovni šoli, je za vsakega najstnika najtežje. Prvič sem vstopila v šolo na informativni dan. Polna telovadnica prestrašenih osnovnošolcev in staršev, prijazni profesorji, dijaki ter zanimiv izobraževalni program so ustvarili pozitivno izkušnjo. Vse to je  pripomoglo k odločitvi, da sem postala del generacije dijakov 1995-1999. 

Skozi težka, rjava  vrata sem vsakodnevno vstopala v varen prostor, kjer je bilo mnogo znanja željnih dijakov in predanih profesorjev. Srednja ekonomska šola Maribor nam ni le podajala predpisanega znanja. Učila nas je sodelovanja, poslušanja, solidarnosti ter nam omogočala, da smo razvijali svoje potenciale. Pridobljeno strokovno znanje je bila odlična popotnica za življenje in študij, ki sem ga zaključila na Pedagoški fakulteti. 

Nedaleč stran, na Osnovni šoli Franca Rozmana – Staneta Maribor opravljam naloge ravnateljice. Vodenje druge največje mariborske šole je poslovni in pedagoški izziv. Za uresničevanje teh nalog, pa so še kako potrebna ekonomska in pedagoška znanja, ki sem jih na SEŠ-u pridobila. 

Z zanimanjem spremljam vsebine in dogodke, ki se odvijajo  v vaši stavbi. Danes za modrimi vrati, v drugačni vlogi.

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.