logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

sandi bitenc 3Srednja šola.

Huh, dolgo je že tega. Spomnim se, da nisem dolgo kolebal, katero srednjo šolo izbrati, pa čeprav bi se lahko vpisal kamorkoli. In moram reči, da mi ni žal.

Srednja ekonomska šola je gotovo predstavlja začetek moje poslovne poti. Ne le, da sem dobil znanje o poslovnem svetu in veliko orodij, ki so mi pomagala skozi čas, dobil sem tudi poslovne partnerje.

Začelo se je takoj po srednji šoli, ko smo s prijatelji na fakulteti pričeli graditi lastno IT podjetje, ki je danes eden največjih registrarjev domen in ponudnikov spletnih strežnikov v Evropi.

Nato sem zamenjal branžo in nekaj časa vodil enega od slovenskih casinojev, kasneje odprl trgovino s prehranskimi dopolnili in jo nadgradil z lastnim fitnes centrom. Še zmeraj sem lastnik trgovine s prehranskimi dopolnili (www.fmed.eu), trenutno pa delam v svojem podjetju (www.sandibitenc.com) kot strokovnjak funkcionalne medicine in zdravim sodobne kronične bolezni kot so sladkorna bolezen, kronova bolezen, ulcerozni kolitis, težave s ščitnico, avtoimune bolezni in prebavne težave.

Srednja ekonomska šola mi je omogočala, da sem se v svojih začetkih kar najbolje znašel v vrvežu poslovnega sveta. Seveda pa me na šolo spominjajo tudi drugi lepi spomini na prijateljstva, zabave in prve ljubezni…

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!

 
UPORABLJAMO PIŠKOTKE
Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi optimizirali vašo uporabniško izkušnjo.