logo zgoraj         znacke3
znackeTrg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor   
05-908-33-72
info@ses-mb.si
KontaktNajem

 

Spoštovani!
Obveščam vas, da na šoli spremljamo aktualno dogajanje v zvezi z izbruhom koronavirusa in epidemiološkim stanjem v državi. Šola zaenkrat ostaja odprta in pouk poteka nemoteno.

Skladno z navodili države smo odpovedali vse prireditve, na katerih bi bilo prisotnih več kot 100 ljudi - odpovedan je sejem učnih podjetij v Celju, prestavili smo maturantski ples in izvedbo Erasmus+ projekta, ki bi ga morali gostiti prihodnji teden. Dekleta, ki so trenutno na Malti v okviru Erasmusovega projekta prakse v tujini, se vračajo v soboto - njihovo zdravstveno stanje in počutje spremljamo in poskrbeli bomo za njihovo varno vrnitev domov. 

Prosim, da spremljate obvestila o delu na šoli na naši spletni strani, preko katere vas bomo obveščali o morebitnih novih odpovedih naših aktivnosti in drugih ukrepih za zajezitev širjenja okužbe.

V pdfpriponki vam pošiljam navodila, ki smo jih na šoli pripravili ob izbruhu koronavirusa v Sloveniji. Prosim, da jih vsi dosledno upoštevamo in tako poskrbimo za svoje zdravje in za zdravje nas vseh. Hvala.

Pozdrav v ta dan,
Andreja Zver Dobaj,
ravnateljica SEŠG.

Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik koronavirus

PONOSNI SMO NA NAŠE BIVŠE DIJAKE ... IN ŠE NAPREJ OSTAJAMO POVEZANI!